جعفری فرنگی یکی از گیاهان متعلق به خانواده چتریان است که شباهت بسیاری به جعفری معمولی دارد. این گیاه علفی که یک ساله است بومی کشورهای اروپایی میباشد. یکی از مهمترین شرایط رشد برای این گیاه خاک مرطوب و غنی است و به همین دلیل شما میتوانید این سبزی را بیشتر در کشورهای اروپایی مشاهده کنید. بوی جعفری فرنگی شباهت بسیار به رازیانه دارد و از همین رو عدهای آن را با رازیانه اشتباه میگیرند. طعم و عطر خاص این گیاه باعث شده است تا امروزه در بسیاری از رستورانهای مطرح دنیا از این ماده به عنوان چاشنی و طعم دهنده اصلی غذاها استفاده شود. برای آشنایی بیشتر با خواص این گیاه ما را در ادامه این مقاله همراهی کنید.
این گونه مانند بسیاری دیگر از اعضای خانواده چتریان دارای مواد و ترکیبات مفیدی است که میتوان از آن برای درمان بسیاری از بیماریها و حفظ سلامت بدن استفاده کرد. از میان مهمترین این مواد میشود به مورادی مانند پتاسیم، فسفر، مس، سلنیوم، آهن، منگنز، منیزیم و کلسیم اشاره کرد. علاوه بر این، جعفری فرنگی یک منبع عالی برای ویتامین A، ویتامین C و ویتامین D نیز محسوب میشود. یکی از مهمترین چیزهایی که در مورد این گیاه باید رعایت کنید این است که خانمهای باردار و شیرده نباید به عیچ عنوان از جعفری فرنگی استفاده کنند.
لینک کامل مقاله: آسان طب