پزشکی

در این وبلاگ مطالب و موضوعات به روز پزشکی برای شما قرار داده خواهد شد

پزشکی

در این وبلاگ مطالب و موضوعات به روز پزشکی برای شما قرار داده خواهد شد

بررسی خواص گیاه کاوا در طب سنتی

کاوا که اغلب کاوا کاوا نیز نامیده می شود، یک گیاه دارویی است که زیستگاهش در قسمت جنوبی اقیانوس آرام یعنی میکرونزی و پلینزی می باشد. از خواص کاوا برای قرن ها به عنوان داروی گیاهی و نوشیدنی های مناسبتی در قسمت های اقیانوسی استفاده می شده است.  از مهم ترین خواص کاوا می توان به درمان سرطان اشاره کرد؛ استفاده از این گیاه می توانند باعث توقف رشد تومور شود. در مقابل، گزارش شده است که برخی از بیماری های کبد می توانند به دلیل استفاده از ریشه کاوا رخ دهند. ما در این مقاله قصد داریم تا شما را با خواص مثبت این گیاه آشنا کنیم.

  

تقویت سیستم ایمنی:

عصاره Flavokawains دارای خواص بالقوه ضد التهاب است. یک مطالعه امیدوار بود عامل هایی پیدا کند که بتواند عملکرد سیستم ایمنی را بدون برهم زدن تعادل هومئوستاتیک افزایش دهند. این عامل ها به صورت بالقوه در ریشه کاوا وجود دارند. برای اثبات این فرضیه عصاره های Flavokawains که در ریشه کاوا وجود دارد، بر روی موش ها آزمایش شد. بعد از گذشت یک هفته مشخص شد سیستم ایمنی این موجودات بهبودی چشمگیر داشته است. ریشه کوا می تواند تقویت کننده سیستم ایمنی بدن انسان باشد به همان شیوه ای که برای موش ها بود.

مبارزه با سرطان سینه:

گزارش شده است که کاوا دارای فعالیت ضد سرطان و ضد التهابی است. ما به خوبی می دانیم که وضعیت سیستم ایمنی بدن و روند التهابات می توانند نقش حیاتی را در پیشرفت سرطان بازی کنند. مطالعه ای در مالزی با هدف درک اینکه چگونه خواص کاوا می تواند به تنظیم و تقویت سیستم ایمنی کمک کند و همچنین مانع از التهاب در موش های مبتلا به سرطان پستان شود، انجام شد. به طور قابل توجهی کاهش وزن و حجم تومور پس از درمان با این گیاه مشاهده شد. التهاب در موشهای درمان شده با کوا نیز کاهش یافته بود. به طور کلی، این نتایج نشان می دهد که ریشه کوا نه تنها باعث تقویت ایمنی ضد تومور، بلکه مانع از بروز التهاب در یک محیط زیست مستعد ابتلا به سرطان می شود.

برای مشاهده ادامه مطلب به لینک منبع بروید...

لینک منبع: آسان طب

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.